Green Group anunță decesul Președintelui grupului, Clement Hung


Cu mare regret și tristețe, Green Group anunță decesul neașteptat al Președintelui grupului, Clement Hung, la vârsta de numai 49 de ani.

Întreaga familie Green Group deplânge pierderea celui care și-a realizat visul și a întemeiat un grup de companii cu un impact pozitiv asupra lumii.

Născut în Taiwan, Clement Hung a venit în România în urmă cu 20 de ani, când a înființat prima sa companie aici. Ulterior, în 2002, a fondat prima companie din ceea ce astăzi poartă denumirea de Green Group, un jucător important pe piața europeană a reciclării.

Fondul de investițiii Abris Capital, Constantin Damov, în calitate de co-fondator al grupului și echipa de management vor continua misiunea pe care și-a asumat-o Green Group.

Despre Green Group

Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deșeurilor din România, ce cuprinde companiile GreenTech S.A. - reciclează deșeurile de mase plastice, producător de bandă PET și r-PET, GreenFiber International S.A. – producător de fibră sintetică poliesterică din PET 100% reciclat, GreenWEEE International S.A. - tratează și reciclează deșeurile electrice și electronice, GreenLamp Reciclare S.A. – tratează și reciclează deșeurile de echipamente de iluminat uzate, GreenGlass Recycling S.A. – cea mai mare fabrică de reciclare a sticlei din Europa de Sud Est, precum și Total Waste Management, furnizor integrat de servicii de management al deșeurilor. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.green-group.ro

green video

Reciclare GreenGlassReciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech